Loosduinsekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinsekade DenHaag NederlandIndeling:Gezamenlijke entree op de begane grond; trap naar de derde verdieping; binnenkomst in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen voor zoveel mogelijk licht inval. Tevens heeft de woonkamer een open keuken, voorzien van alle gemakken zoals; koel-vriescombinatie, magnetron- ovencombinatie, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en voldoende kastruimte.Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden; badkamer voorzien van een, douche, wastafel en handdoek radiator. Tegenover de badkamer een apart washok. Beide slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het appartement en zijn te bereiken vanuit de woonkamer. Apart toilet in de gang.

Je vind de Appartement aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinsekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinsekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinsekade in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren