Loosduinsekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinsekade DenHaag NederlandIndeling:Gezamenlijke entree op de begane grond; trap naar de eerste verdieping; entree appartementsdeur; binnenkomst in de hal; doorgang naar woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen voor zoveel mogelijk licht inval. Tevens heeft de woonkamer een open keuken, voorzien van alle gemakken zoals; koel-vriescombinatie, magnetron- ovencombinatie, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap en voldoende kastruimte.Vanuit de hal is de badkamer te betreden; badkamer voorzien van een toilet, douche, wastafel en handdoek radiator. naast badkamer een twee lichte slaapkamers. vanuit 1 slaapkamer wordt er toegang geboden naar een ruim, breed en zonnig balkon.

Je vind de Appartement aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinsekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinsekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinsekade in Den Haag

Prijs – 1065.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren