Loosduinsekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinsekade DenHaag NederlandRuim 4-kamer appartement nabij het bruisende centrum van Den Haag. Op enkele minuten loopafstand van diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en andere voorzieningen.Indeling:Gezamenlijke entree op de begane grond; trap naar de tweede verdieping; binnenkomst in de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer heeft grote ramen voor zoveel mogelijk lichtinval. De woonkamer beschikt tevens over een open keuken, voorzien van alle gemakken zoals; koelkast, vriezer, magnetron-ovencombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.Eén van de slaapkamers is aan de voorzijde gelegen en de andere twee aan de achterzijde, welke tevens toegang bieden tot het zonnige balkon.Luxe badkamer met wastafelmeubel, handdoekradiator en ruime inloopdouche. Toilet apart.

Je vind de Appartement aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinsekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinsekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinsekade in Den Haag

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinsekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren