Loosduinseweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Loosduinseweg DenHaag NederlandBeschrijvingHeesterbuurt. Volledig gerenoveerde woning gelegen op de eerste verdieping. Woning is voorzien van een fraaie parketvloer, moderne keuken me inbouwapparatuur en heeft een balkon aan de achterzijde.Gunstige ligging t.o.v. winkels (Fahrenheitstraat en Weimarstraat), openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen alsmede zee, strand en duinen op korte afstand op de fiets bereikbaar.

Je vind de Appartement aan de Loosduinseweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Loosduinseweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Loosduinseweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Loosduinseweg in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Loosduinseweg in Den Haag

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loosduinseweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren