Looweg Oldebroek Nederland in Oldebroek via Huurflits

Looweg Oldebroek NederlandKeurige recreatiebungalow op de Veluwe nabij Harderwijk en Zwolle. Adres is bij benadering vanwege privacy. Dit chalet van ca. 55m2 beschikt over twee slaapkamers en een badkamer met douchecabine, wastafel en separaat toilet. De woonkamer met keuken is ingericht met een zit- en eethoek. Buitenom de woning is een keurige tuin aangelegd, inclusief terras.Indeling:EntreeOpen keuken v.v. diverse apparatuur waaronder oven en vaatwasserWoonkamer met terrasdeurenSlaapkamer 1Slaapkamer 2Badkamer met wastafel en douchecabineToiletruimte

Je vind de Huurwoning aan de Looweg Oldebroek Nederland  te Oldebroek nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Oldebroek aan de Looweg Oldebroek Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Oldebroek. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Looweg in Oldebroek wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Looweg in Oldebroek – Klik hier

Details van Huis Looweg in Oldebroek

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Looweg Oldebroek Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren