Loseweg Apeldoorn Nederland in Apeldoorn via Huurflits

Loseweg Apeldoorn NederlandMooie studio gelegen in een onlangs gerenoveerd pand nabij Paleis het Loo en op fietsafstand van het centrum. De studio is voorzien van een mooie pvc vloer, eigen keukenblok en eigen badkamer. Het toilet wordt gedeeld met je medebewoners.

Je vind de Studio aan de Loseweg Apeldoorn Nederland  te Apeldoorn nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Apeldoorn aan de Loseweg Apeldoorn Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Apeldoorn. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Loseweg in Apeldoorn wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Loseweg in Apeldoorn – Klik hier

Details van Studio Loseweg in Apeldoorn

Prijs – 460.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Loseweg Apeldoorn Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren