Louise de Colignylaan, Rotterdam, South Holland, Netherlands in Rotterdam via Huurflits

Louise de Colignylaan, Rotterdam, South Holland, NetherlandsBegane grond: entree met trap2e verdieping: ruime hal, met separaat toilet. Aan de voorzijde van het appartement de lichte en ruime woon/eetkamer. Van daaruit heeft u direct toegang tot het balkon. Badkamer met wastafel, douche en ligbad. Hoofdslaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot het balkon. 2e slaapkamer voorzien van kledingkast en tweepersoonsbed. Volledig ingerichte keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde.

Je vind de Appartement aan de Louise de Colignylaan, Rotterdam, South Holland, Netherlands  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Louise de Colignylaan, Rotterdam, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Louise de Colignylaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Louise de Colignylaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Louise de Colignylaan in Rotterdam

Prijs – 1750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Louise de Colignylaan, Rotterdam, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren