Louise_de_Colignylaan Vlaardingen Nederland in Vlaardingen via Huurflits

Louise_de_Colignylaan Vlaardingen NederlandEen eigen slaapkamer met eigen badkamer (inclusief toilet) op de zolder op de 2e verdieping maakt dit de perfecte plek om je eigen ruimte te hebben. Het jonge gezin van vier personen gebruikt de 2e verdieping alleen voor de wasmachine die je ook mag gebruiken. Supermarkten en winkels bevinden zich direct naast de woning terwijl het nog geen 5 minuten lopen is voor een directe OV verbinding naar Schiedam en hartje Rotterdam. Het groene natuurgebied de Broekpolder ligt op loopafstand en is de ideale plek om even de stad uit te gaan en tot rust te komen.

Je vind de Kamer aan de Louise_de_Colignylaan Vlaardingen Nederland  te Vlaardingen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Vlaardingen aan de Louise_de_Colignylaan Vlaardingen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Vlaardingen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Louise de Colignylaan in Vlaardingen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Louise de Colignylaan in Vlaardingen – Klik hier

Details van Kamer Louise de Colignylaan in Vlaardingen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Louise_de_Colignylaan Vlaardingen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren