Louise_Henriettestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Louise_Henriettestraat Groningen NederlandIndeling: Ruime lange hal met kelderkast en separaat toilet, Links van de hal de gezellige/lichte woonkamer, achter de woonkamer de slaapkamer met uitzicht op de tuin, via de slaapkamer toegang tot de badkamer met douche, wastafel en wasmachine, via de hal aan de achterzijde toegang tot de eenvoudige maar nette keuken, via de keuken de zonnige tuin (inmiddels zijn de struiken verwijderd) en toegang tot de separate privé berging.

Je vind de Appartement aan de Louise_Henriettestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Louise_Henriettestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Louise Henriettestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Louise Henriettestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Louise Henriettestraat in Groningen

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Louise_Henriettestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren