Louwesstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Louwesstraat Enschede NederlandEntree, hal, meterkast, eerste slaapkamer, ruime inpandige berging met cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine, toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, tweede slaapkamer met toegang tot het balkon, woonkamer met half open keuken en een tweede toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Louwesstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Louwesstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Louwesstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Louwesstraat in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Louwesstraat in Enschede

Prijs – 1077.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Louwesstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren