Lovinklaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Lovinklaan Arnhem NederlandIndeling:entree, ruime hal met meterkast en toilet met fonteintje. Ruime woonkamer met veel lichtinval en privacy en nieuwe laminaatvloer en prachtig uitzicht over de tuin. Halfopen keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap en vaatwasser en spoelbak. Inpandige berging met cv-installatie en aansluiting voor was-/droogapparatuur. Ruime badkamer in lichte kleurstelling met wastafelmeubel, 2e toilet, douche en ligbad. Twee slaapkamers waarvan één toegang geeft tot een ruim en zonnig balkon. Het gebouw heeft een afgesloten hoofdentree met bellentableau en videofooninstallatie. De parkeergarage is van binnenuit bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats. Tevens is er een ruime eigen berging in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Lovinklaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Lovinklaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lovinklaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lovinklaan in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Lovinklaan in Arnhem

Prijs – 1285.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 96

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lovinklaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren