Lt._Looymanshof Oudenbosch Nederland in Oudenbosch via Huurflits

Lt._Looymanshof Oudenbosch NederlandIndeling: Via de hal loop je door naar de lichte en gezellige woonkamer. Via de woonkamer kom je op het balkon waar je na een lange werkdag lekker van een drankje kan genieten. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken en ruime en lichte slaapkamer. De badkamer is voorzien van toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Lt._Looymanshof Oudenbosch Nederland  te Oudenbosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Oudenbosch aan de Lt._Looymanshof Oudenbosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Oudenbosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lt. Looymanshof in Oudenbosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lt. Looymanshof in Oudenbosch – Klik hier

Details van Appartement Lt. Looymanshof in Oudenbosch

Prijs – 645.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lt._Looymanshof Oudenbosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren