Lubeckstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lubeckstraat DenHaag NederlandGesloten portiek met brievenbussen en bellentableau. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en u betreedt de woning in een ruime hal met meter-/bergkast, separaat toilet en toegang tot de ruime woon-/eetkamer met open keuken. Het eetgedeelte en de keuken staan op een verhoogd gedeelte wat een mooie afscheiding maakt tussen het zit- een eetgedeelte. Deze keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De keuken is tevens compleet ingericht en voorzien van een eettafel en toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Lubeckstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Lubeckstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lubeckstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lubeckstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Lubeckstraat in Den Haag

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lubeckstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren