Luciastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Luciastraat Breda NederlandAllereerst valt je de royale woonkamer op met de daaraan verbonden keuken die is voorzien van inbouwapparatuur en composiet aanrechtblad. De keuken is uitgevoerd in de kleur wit en voorzien van een koel-vriescombinatie, gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je ruime balkon van circa 10 m2.De woning is voorzien 2 slaapkamers. De grootste kamer wordt natuurlijk je slaapkamer. Maar wat dacht je van een hobbykamer erbij? Of logeerkamer? Het is allemaal mogelijk!In de badkamer ziet je een douchehoek met hardglazen douchescherm een tweede toilet en twee wastafels. Tevens is er een aparte bergruimte in je appartement aanwezig waar je de aansluitingen voor je droger en wasmachine vindt.

Je vind de Appartement aan de Luciastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Luciastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Luciastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Luciastraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Luciastraat in Breda

Prijs – 1110.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Luciastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren