Luciastraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Luciastraat Breda NederlandHet complex is gelegen aan de Luciastraat in Breda. Het complex bestaat uit twee karakteristieke gebouwen: een zelfstandig gebouw met 46 appartementen en een zelfstandig gebouw met 14 appartementen. Dit laatste gebouw is uitgerust met een inpandig woonzorgcentrum van Thebe. Een korte rondleiding door het appartement. Allereerst valt de ruime woonkamer op met de aangesloten keuken, welke is voorzien van inbouwapparatuur en een composiet aanrechtblad. De keuken is wit en voorzien van een koel-vriescombinatie, gaskookplaat, combi-oven, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot uw ruime balkon van circa 10 m2. De woning heeft 2 slaapkamers. De grootste kamer wordt natuurlijk je slaapkamer. Maar wat dacht u van een hobbykamer? Of logeerkamer? Het kan allemaal! In de badkamer ziet u een douchehoek met hardglazen douchescherm, een tweede toilet en twee wastafels. Tevens is er een aparte berging in uw appartement waar u de aansluitingen voor uw wasdroger en wasmachine vindt. Bij het appartement hoort 1 parkeerplaats op het naastgelegen parkeerterrein. Tevens zijn er bergingen op de begane grond van het complex waar u uw fiets kunt stallen. Tevens beschikt het complex over een lift zodat uw appartement altijd goed bereikbaar is.

Je vind de Appartement aan de Luciastraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Luciastraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Luciastraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Luciastraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Luciastraat in Breda

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Luciastraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren