Ludinge Zuidlaren Nederland in Zuidlaren via Huurflits

Ludinge Zuidlaren NederlandDe aanleunwoningen zijn verdeeld over drie woonlagen en hebben een woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met een extra kamer die gebruikt kan worden als tweede slaapkamer, eet- of hobbykamer. Vanuit de slaapkamer heeft u direct toegang tot de badkamer met toilet, douche en wastafel. Elk appartement heeft een balkon of terras.

Je vind de Appartement aan de Ludinge Zuidlaren Nederland  te Zuidlaren nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Zuidlaren aan de Ludinge Zuidlaren Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Zuidlaren. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ludinge in Zuidlaren wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ludinge in Zuidlaren – Klik hier

Details van Appartement Ludinge in Zuidlaren

Prijs – 649.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ludinge Zuidlaren Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren