Lulofsdwarsstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lulofsdwarsstraat DenHaag NederlandHet appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.

Je vind de Appartement aan de Lulofsdwarsstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Lulofsdwarsstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lulofsdwarsstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lulofsdwarsstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Lulofsdwarsstraat in Den Haag

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 43

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lulofsdwarsstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren