Lunariabeemd Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Lunariabeemd Maastricht NederlandDe woning is voorzien van een carport en houten berging +- 4 m2 die zich vooraan de woning bevindt. De hal +- 6 m2 is voorzien van een toilet +- 2 m2 met duoblok en fonteintje. Het toilet is deels betegeld. Ook is er de meterkast geplaatst. De leefruimte +- 24 m2 heeft grote raampartijen die voor veel lichtinval zorgen. De keuken +- 4 m2 is voorzien van een gaskookplaat, een koel/vrieskast en een losse combi-oven.

Je vind de Huurwoning aan de Lunariabeemd Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Maastricht aan de Lunariabeemd Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Lunariabeemd in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Lunariabeemd in Maastricht – Klik hier

Details van Huis Lunariabeemd in Maastricht

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lunariabeemd Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren