Lunaweg Duivendrecht Nederland in Duivendrecht via Huurflits

Lunaweg Duivendrecht NederlandDeze studio heeft een eigen badkamer en keuken. De ruimte is gestoffeerd en gemeubileerd, zodat je er direct in kunt trekken. Het complex biedt je ook gezamenlijke ruimtes waar je huisgenoten kunt ontmoeten.

Je vind de Studio aan de Lunaweg Duivendrecht Nederland  te Duivendrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Duivendrecht aan de Lunaweg Duivendrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Duivendrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Lunaweg in Duivendrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Lunaweg in Duivendrecht – Klik hier

Details van Studio Lunaweg in Duivendrecht

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lunaweg Duivendrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren