Lunterenstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands in Den Haag via Huurflits

Lunterenstraat, Den Haag, South Holland, NetherlandsLeuk 3-kamer appartement gelegen op de 1e etage. Dit appartement is gelegen in een rustige straat in de wijk Rustenburg. Indeling: open portiek, eigen entree; badkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement van ca. 6.40 m2 voorzien van ligbad, wastafel met spiegel, designradiator en wasmachine aansluiting, Woonkamer van ca. 17.48 m2, 1e slaapkamer achter de woonkamer van ca. 11.61m2, keuken gelegen aan de achterzijde van ca. 4.97 m2 voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, oven, koelkast en RVS afzuigkap met toegang naar het balkon van ca. 2.65 m2 met balkonkast, 2e slaapkamer aan de achterzijde van ca. 9,54 m2. Via de gang toegang tot het toilet.

Je vind de Appartement aan de Lunterenstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands  te Den Haag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag aan de Lunterenstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Lunterenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Lunterenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Lunterenstraat in Den Haag

Prijs – 945.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lunterenstraat, Den Haag, South Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren