Lutkenieuwstraat in Groningen via Esteon

LutkenieuwstraatWoonhuis te huur! De woning bestaat uit 4 kamer(s) en 3 slaapkamer(s). Voorzieningen: Open haard, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas, ligbad, wasmachine. Totale oppervlakte van de woning: 170m2. De oplevering: gemeubileerd. De woning bevindt zich in Groningen, Binnenstad. De huurprijs bedraagt €3.000,- en de borgsom €3.000,-. Matchen jouw woonwensen helemaal met deze woning?

Je vind een 4-kamer woonhuis in Groningen, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Woonhuis ligt in de stad Groningen aan de Lutkenieuwstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 4-kamer woonhuis in Groningen, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over 4-kamer woonhuis in Groningen, Binnenstad – Klik hier

Details van 4-kamer woonhuis in Groningen, Binnenstad

Prijs – 3000.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 170m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lutkenieuwstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren