Lyonnetstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Lyonnetstraat DenHaag NederlandDeze kamer is gelegen aan de achterzijde en is volledig gemeubileerd. De kamer is circa 14m2 en voorzien van een tweepersoonsbed, kledingkast en eettafel. De moderne keuken en badkamer deel je met 2 andere personen. De kamer is volledig gemeubileerd en andere faciliteiten zoals een wasmachine en stofzuiger zijn aanwezig.

Je vind de Kamer aan de Lyonnetstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenHaag aan de Lyonnetstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Lyonnetstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Lyonnetstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Kamer Lyonnetstraat in Den Haag

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Lyonnetstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren