M.H._Trompstraat Brielle Nederland in Brielle via Huurflits

M.H._Trompstraat Brielle NederlandIn de woonkamer tref je een moderne open keuken, voorzien van kwalitatieve inbouwapparatuur. Zo ben je van alle gemakken voorzien tijdens het bereiden van een gezonde lunch of een heerlijke taart.De badkamer is bereikbaar vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een comfortabele douche, een dubbele wasbak en een toilet. De stijlvolle wit/zwart combinatie maakt er een frisse ruimte van, die je eenvoudig laat aansluiten bij je interieurstijl.

Je vind de Appartement aan de M.H._Trompstraat Brielle Nederland  te Brielle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Brielle aan de M.H._Trompstraat Brielle Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Brielle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement M.H. Trompstraat in Brielle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement M.H. Trompstraat in Brielle – Klik hier

Details van Appartement M.H. Trompstraat in Brielle

Prijs – 946.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de M.H._Trompstraat Brielle Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren