Maagdendries Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Maagdendries Maastricht NederlandOp deze geweldige locatie aan de rand van het centrum van Maastricht, ligt het nieuwbouwproject Lindenkruis. Dit luxe stadsappartement ligt op een steenworp afstand van de belangrijkste pleinen van Maastricht zoals het Vrijthof, de Markt en het Onze Lieve Vrouweplein. Het appartement is o.a. voorzien van een moderne luxe keuken inclusief inbouwapparatuur, een moderne badkamer, balkon en 1 slaapkamer. Een appartement betekent genieten van de stad, uitrusten in de stadstuin en geen zorgen over parkeren immers een eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage zit bij de huurprijs inbegrepen! Naast alle gemakken die het wonen in de stad biedt zijn ook de verbindingswegen richting Eindhoven, Luik en Aachen binnen enkele minuten te bereiken.

Je vind de Appartement aan de Maagdendries Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Maagdendries Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maagdendries in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maagdendries in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Maagdendries in Maastricht

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maagdendries Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren