Maanderbuurtweg, Ede, Gelderland, Netherlands, 6745XA, The Netherlands in Ede via Huurflits

Maanderbuurtweg, Ede, Gelderland, Netherlands, 6745XA, The NetherlandsDe studio is ongeveer 26 m2 en beschikt over een eigen keuken met elektrische kookplaat, eigen luxe badkamer met douche & toilet. Ook krijg je de beschikking over een individuele/ afsluitbare berging.De studio is eventueel ook geschikt voor stellen, huisdieren zijn niet toegestaan.Bijkomende service en stofferingskosten inclusief gas/water/licht bedragen ongeveer € 88,- per maand.

Je vind de Studio aan de Maanderbuurtweg, Ede, Gelderland, Netherlands, 6745XA, The Netherlands  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Ede aan de Maanderbuurtweg, Ede, Gelderland, Netherlands, 6745XA, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Maanderbuurtweg in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Maanderbuurtweg in Ede – Klik hier

Details van Studio Maanderbuurtweg in Ede

Prijs – 653.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maanderbuurtweg, Ede, Gelderland, Netherlands, 6745XA, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren