Maandereind Ede Nederland in Ede via Huurflits

Maandereind Ede NederlandPer 1 januari 2023 beschikbaar! Kamer midden in de binnenstad van EdeDe kamer heeft een eigen wastafel en is praktisch in te delen.De gemeenschappelijke keuken met alle voorzieningen deel je met 5 andere huurders, mannen en vrouwen gemixt, Hier heb je ook een prettige plek om rustig je eten op te eten.De badkamer deel je met 4.Aanvullende informatie:• De minimale huurperiode is 1 jaar• De borg bedraagt 1 maand huur

Je vind de Kamer aan de Maandereind Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Ede aan de Maandereind Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Maandereind in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Maandereind in Ede – Klik hier

Details van Kamer Maandereind in Ede

Prijs – 480.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maandereind Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren