Maandereind Ede Nederland in Ede via Huurflits

Maandereind Ede NederlandLeuke kamer te huur in de binnenstad van Ede!Naast de Wibra bevindt zich de toegangspoort naar de achterzijde van het pand. Wanneer je hier de trap op gaat kom je aan de linkerzijde uit bij de voordeur van de woning. In het pand wonen in totaal 5 personen.De kamer is gelegen op de eerste etage, de etage waar je het pand binnenkomt. De kamer is verdeeld in twee delen wat het maken van een aparte slaapruimte erg makkelijk maakt.In de kamer is een eigen wastafel en twee inbouwkasten aanwezig.De gemeenschappelijke keuken met alle voorzieningen deel je in totaal met 4 personen, mannen en vrouwen gemixt. Hier heb je ook een prettige plek om rustig je eten op te eten.De badkamer deel je in totaal met 5 personen.

Je vind de Kamer aan de Maandereind Ede Nederland  te Ede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Ede aan de Maandereind Ede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Ede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Maandereind in Ede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Maandereind in Ede – Klik hier

Details van Kamer Maandereind in Ede

Prijs – 485.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maandereind Ede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren