Maartensdijklaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Maartensdijklaan DenHaag NederlandIndeling:Dit leuke appartement bevindt zich aan de achterzijde van het pand op de derde etage. Via de open portiek met een interne trap, komt u binnen in de woonkamer met een open keuken. Deze ruimte is heerlijk licht en makkelijk in te delen door de rechthoekige vorm. Ook een fijn rustgevend uitzicht over het watertje en/of de wijk!De keuken is ruim van opzet en voorzien van diverse apparatuur zoals een (combi magnetron – oven), een 4 pits kookplaat en een koel/vrieskastDe slaapkamer is ruim, en heeft ook een grote raampartij van dubbele beglazing en kunststof kozijnen. Hier is net als de woonkamer alles splinternieuw.

Je vind de Appartement aan de Maartensdijklaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Maartensdijklaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Apparterment Maartensdijklaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Apparterment Maartensdijklaan in Den Haag – Klik hier

Details van Apparterment Maartensdijklaan in Den Haag

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maartensdijklaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren