Maaseikerweg Roosteren Nederland in Roosteren via Huurflits

Maaseikerweg Roosteren NederlandINDELINGBegane grond:Gezamenlijke entree en trappartij.Tweede verdieping:Entree, ruime woonkamer (35 m2) met fraaie open keuken, welke is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Separaat toilet. Slaapkamer (4.00m x 4.00m). Badkamer voorzien van vaste wastafel en ligbad en aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Maaseikerweg Roosteren Nederland  te Roosteren nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosteren aan de Maaseikerweg Roosteren Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosteren. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maaseikerweg in Roosteren wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maaseikerweg in Roosteren – Klik hier

Details van Appartement Maaseikerweg in Roosteren

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maaseikerweg Roosteren Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren