Maashaven Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Maashaven Roermond NederlandHet appartement Maashaven, is gelegen in de Haventoren op de verdieping en per direct beschikbaar voor mensen van 50 jaar en ouder. Het woonopplervlak van dit appartement is met 118 m² zeer ruim. Vanuit de woonkamer kijkt u mooi uit over de Maashaven en het achterliggende platteland, een prachtig weids uitzicht. De heerlijk lichte woonkamer en 2 ruime slaapkamers maken dit appartement een ideale woning voor mensen die alles op 1 verdieping willen hebben.De badkamer van dit appartement is afgewerkt met een ruime inloopdouche, wastafel en 2e toilet. De keuken is uitgerust met boven- en onderkasten en een keramische kookplaat en afzuigkap. Het appartement heeft naast een ruime berging in de woning ook nog een eigen berging op één van de onderste verdiepingen van het complex.

Je vind de Appartement aan de Maashaven Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Maashaven Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maashaven in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maashaven in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Maashaven in Roermond

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 118

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maashaven Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren