Maashaven Roermond Nederland in Roermond via Huurflits

Maashaven Roermond NederlandHet appartement Maashaven is gelegen op de 6e verdieping van de Haventoren en op korte termijn beschikbaar voor mensen van 50 jaar en ouder. Voor dit appartement geldt een inkomenseis. Het woonoppervlak van het appartement is 105 m2 en de woning heeft een heerlijk lichte woonkamer en twee royale slaapkamers.

Je vind de Appartement aan de Maashaven Roermond Nederland  te Roermond nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roermond aan de Maashaven Roermond Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roermond. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maashaven in Roermond wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maashaven in Roermond – Klik hier

Details van Appartement Maashaven in Roermond

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 105

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maashaven Roermond Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren