Maaskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Maaskade Rotterdam NederlandIndeling: Begane grond: – Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Middels de vaste trap is het appartement te bereiken. Tweede verdieping: – Via de L-vormige entree komt u in de zeer royale woonkamer. Kenmerkend hier is de en-suite slaapkamer met schuifdeuren om de twee te scheiden. Deze deuren zijn voorzien van prachtige glas in lood ramen. – De inbouwkasten creëren extra bergruimte. Vanuit het zitgedeelte is het uitzicht over de Nieuwe Maas adembenemend. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. – Aan de achterzijde van het appartement vindt u de open keuken welke van alle gemakken is voorzien. – Aan de voorzijde van het appartement is een kleinere, extra slaap/studeerkamer aanwezig. – Ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. – Het balkon (zuidoost) grenzend aan de keuken is in de zomer dé plek om van de zonnestralen te genieten! – In de entreehal bevinden zich tevens het separate toilet met fonteintje en de meterkast.

Je vind de Appartement aan de Maaskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Maaskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maaskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maaskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Maaskade in Rotterdam

Prijs – 1195.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maaskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren