Maaspoort Weert Nederland in Weert via Huurflits

Maaspoort Weert NederlandDeze luxe studio is gelegen in het centrum van Weert, nabij de gezellige restaurantjes, winkels en overige voorzieningen op loopafstand. Het Centraal Station en de diverse uitvalswegen zijn ook in de directe nabijheid.De Loft is in 2021 opgeleverd en de 33 studio’s zijn allen luxe afgewerkt en voorzienvan een mooie PVC-vloer en geschilderde wanden.De keukens zijn ingericht met alle apparatuur en ook op de badkamer kom je niets te kort met een luxe wastafel en verlichte spiegel.In het souterrain is er ruim voldoende mogelijkheid voor de stalling van jouw fiets en/of scooter. Daarnaast vind je hier de gezamenlijke wasruimte.- Studio in Weert- 2e verdieping- Bouwjaar: 2021Bijzonderheden- In de servicekosten zit het voorschot voor elektra, warmte en water opgenomen. Het is dus niet nodig hiervoor een eigen abonnement af te sluiten. Periodiek komt hier een afrekening van voor het werkelijk verbruik- Huurperiode: minimaal 1 maand- Huurprijs en ingangsdatum zijn onder voorbehoud- Indien de vertrekkende huurder zaken ter overname aanbiedt, wordt dit bij de toewijzing kenbaar gemaakt.

Je vind de Studio aan de Maaspoort Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Weert aan de Maaspoort Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Maaspoort in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Maaspoort in Weert – Klik hier

Details van Studio Maaspoort in Weert

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maaspoort Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren