Maasstaete Mook Nederland in Mook via Huurflits

Maasstaete Mook NederlandWoning:Via de voordeur treedt u binnen in de ruime hal die de verbinding tussen alle ruimtes in het appartement vormt. In deze gang bevinden zich het toilet, de stookruimte en de meterkast. Het appartement heeft een halfopen keuken met een nette L-vormige keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, combi magnetron/oven en kookplaat) Naast de keuken treft u de berging aan met opstelling voor de wasmachine. De ruime woonkamer geeft toegang naar het zonnige balkon aan de achterzijde van het complex. Tevens zijn er 2 ruime slaapkamers van respectievelijk 14 en 13 m2. Tussen beide slaapkamers is de badkamer gesitueerd met ligbad, 2e toilet, vaste wastafel en inloopdouche.

Je vind de Appartement aan de Maasstaete Mook Nederland  te Mook nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Mook aan de Maasstaete Mook Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Mook. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maasstaete in Mook wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maasstaete in Mook – Klik hier

Details van Appartement Maasstaete in Mook

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maasstaete Mook Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren