Maasstraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Maasstraat Almelo NederlandTE HUUR ALMELO, voor onbepaalde tijd,In de woonwijk ‘De Hofkamp’ nabij het centrum van Almelo gelegen keurig 3-KAMER-APPARTEMENT MET INPANDIGE BERGING. In de omgeving vindt u o.a. een basisschool, kinderopvang en ook uitvalswegen zijn vlot te bereiken. Het appartement beschikt over een dubbel balkon en 2 slaapkamers.BEGANE GROND :Afgesloten entree met toegang tot het souterrain en trappenhuis.INDELING:Entree, hal voorzien van meterkast, toilet en toegang tot de keuken voorzien van keurig keukenblok met diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. Slaapkamer met vaste kast en toegang tot het tweede balkon. Woonkamer met laminaatvloer en tweede slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van wastafelmeubel en douchecabine.

Je vind de Appartement aan de Maasstraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Maasstraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maasstraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maasstraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Maasstraat in Almelo

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maasstraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren