Maasstraat Weert Nederland in Weert via Huurflits

Maasstraat Weert NederlandDit bijzondere monumentale pand aan de Maasstraat is recent (2017) geheel gerenoveerd met respect voor de authentieke details aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Diverse elementen zoals hoge plafonds, glas-in-loodramen, ornamenten, originele espagnoletsluitingen, zichtbare spanten en ronde ramen zijn bewaard gebleven.In het gebouw zijn 10 prachtige stadsappartementen gerealiseerd, waarvan 2 appartementen met buitenruimte op de begane grond. De appartementen worden ”turnkey” opgeleverd inclusief vloer-, wand- en plafondafwerking, een keuken met koelkast, kookplaat en afzuigkap en een moderne badkamer met hoogwaardig sanitair en tegelwerk.Het gebouw beschikt over een gezamenlijke fietsenberging, een gezamenlijke berging in de onderbouw en een majestueuze hal en trappenhuis naar de diverse verdiepingen en vertrekken.De eerste verdieping is tevens bereikbaar met de lift.

Je vind de Appartement aan de Maasstraat Weert Nederland  te Weert nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Weert aan de Maasstraat Weert Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Weert. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maasstraat in Weert wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maasstraat in Weert – Klik hier

Details van Appartement Maasstraat in Weert

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maasstraat Weert Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren