Maastrichterstraat Brunssum Nederland in Brunssum via Huurflits

Maastrichterstraat Brunssum NederlandDit leuke appartement is gelegen in Brunssum. De woning bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum, de supermarkt en de bakker. In het centrum van Heerlen bevinden zich allerlei eet- en drinkgelegenheden en diverse winkels.Indeling en omschrijving huur appartement:Begane grond:U komt binnen via de eigen voordeur in de ruime woonkamer, welke voorzien is van een nette laminaatvloer. De open keuken is voorzien van veel opbergruimte in de kastjes en een koelkast. In de badkamer bevindt zich een douchecabine, wasmeubel en toilet.

Je vind de Kamer aan de Maastrichterstraat Brunssum Nederland  te Brunssum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Brunssum aan de Maastrichterstraat Brunssum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Brunssum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maastrichterstraat in Brunssum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maastrichterstraat in Brunssum – Klik hier

Details van Appartement Maastrichterstraat in Brunssum

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maastrichterstraat Brunssum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren