Madeliefberg Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Madeliefberg Roosendaal NederlandModern driekamer appartement te huur in Roosendaal!Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het Complex ‘Residentie Waterzicht’, en is gelegen op een rustige locatie in de populaire wijk ‘de Wijkhoek’.Het appartement is te bereiken met de lift of via het trappenhuis.Via de ruime inkomhal zijn alle ruimtes in de woning te bereiken, namelijk de zeer moderne keuken en badkamer, woonkamer, twee slaapkamers en het aparte toilet.De aparte keuken beschikt over alle benodigde apparatuur, zoals een kookplaat met een modern afzuigsysteem in de plaat, een vaatwasser, combi-oven en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken bereikt u een aparte ruimte waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. Tevens is hier voldoende bergruimte.Ook de badkamer is zeer modern en luxe afgewerkt. Deze is voorzien van een wastafel met meubel en een inloop(regen)douche.De woonkamer heeft veel lichtinval en heeft toegang tot twee balkons met veel privacy en een prachtig groen uitzicht.

Je vind de Appartement aan de Madeliefberg Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Madeliefberg Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Madeliefberg in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Madeliefberg in Roosendaal – Klik hier

Details van Appartement Madeliefberg in Roosendaal

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Madeliefberg Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren