Magazijnstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Magazijnstraat Tilburg NederlandDe huurappartementen in De Bankier zijn verdeeld over de 2e t/m 11e verdieping. En mooi meegenomen, alle woningen zijn voorzien van een complete Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur en modern sanitair. Daar hoef je niet meer aan te denken! Verder is De Bankier voorzien van een WKO-installatie, zonnepanelen en hebben de woningen vloerverwarming. Het complex en de woningen hebben dan ook een hoge mate van duurzaamheid. Het verwachte energielabel is minimaal A.

Je vind de Appartement aan de Magazijnstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Magazijnstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Magazijnstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Magazijnstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Magazijnstraat in Tilburg

Prijs – 1230.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 96

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Magazijnstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren