Maldenhof Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Maldenhof Amsterdam NederlandZolderkamer te huur in Holendrecht Amsterdam. U bevindt zich op 5 minuten lopen van de bushalte en op 10 minuten lopen van metrostation Holendrecht en het AMC Ziekenhuis.U bevindt zich vlakbij het Gaasperpark. Het is er heerlijk fietsen en naar het strand gaan.De kamer heeft een bed, een grote tv en een bankstel, een koelkast met een magnetron en een waterkoker. Er is een kledingkast, een boekenkast en een bureau

Je vind de Kamer aan de Maldenhof Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Maldenhof Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Maldenhof in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Maldenhof in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Maldenhof in Amsterdam

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maldenhof Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren