Marco Pololaan Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Marco Pololaan Utrecht, NederlandEntree, lange gang, slaapkamer aan de voorzijde, centrale hal met toegang tot de vertrekken, ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde van het complex, slaapkamer met openslaande deuren naar een balkon op het zuiden, nette keuken met diverse apparatuur en veel opbergruimte, douche met vaste wastafel en separaat toilet. De berging bevindt zich in de onderbouw van het complex.

Je vind de Appartement aan de Marco Pololaan Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Marco Pololaan Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marco Pololaan in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marco Pololaan in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Marco Pololaan in Utrecht

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marco Pololaan Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren