Marga_Klompélaan Marum Nederland in Marum via Huurflits

Marga_Klompélaan Marum NederlandBeschrijvingPer 1 februari 2023 is deze goed onderhouden 2/1 kapwoning met aangebouwde garage te huur.Minimale huurperiode is 1 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan en er mag ook niet worden gerookt.Er wordt een huurcheck verricht.De woning heeft een keuken aan de voorzijde en de woonkamer is tuingericht. Er zijn 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping.Deze woning wordt gestoffeerd verhuurd.

Je vind de Huurwoning aan de Marga_Klompélaan Marum Nederland  te Marum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Marum aan de Marga_Klompélaan Marum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Marum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Marga Klompélaan in Marum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Marga Klompélaan in Marum – Klik hier

Details van Huis Marga Klompélaan in Marum

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 143

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marga_Klompélaan Marum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren