Maria Snelplantsoen, Amsterdam in Amsterdam via Huurflits

Maria Snelplantsoen, AmsterdamVolledig gemeubileerde en uitgeruste privékamer in een gedeeld appartement!Ons doel is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en daarom bieden we privékamers in gedeelde appartementen die volledig zijn ingericht en uitgerust met een keuken, koelkast, oven / magnetron, kookgerei, wasmachine, serviesgoed en beddengoed. De huurprijs is inclusief een voorschot voor nutsvoorzieningen als gas, water, elektra en internet.

Je vind de Kamer aan de Maria Snelplantsoen, Amsterdam  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Maria Snelplantsoen, Amsterdam en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Maria Snelplantsoen in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Maria Snelplantsoen in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Maria Snelplantsoen in Amsterdam

Prijs – 729.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maria Snelplantsoen, Amsterdam

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren