Maria_Stuartplein DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Maria_Stuartplein DenHaag NederlandDe keuken is zeer compleet met alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat met afzuigkap, de combimagnetron, een vaatwasser en koel-vriescombinatie. Zo kook je elke dag de sterren van de hemel. De badkamer is fraai afgewerkt met oa: wastafel met daarboven een spiegel, een ruime inloopdouche en het appartement beschikt tevens over een separaat toilet. Het ruime balkon ligt op het noordoosten.

Je vind de Appartement aan de Maria_Stuartplein DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Maria_Stuartplein DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Maria Stuartplein in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Maria Stuartplein in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Maria Stuartplein in Den Haag

Prijs – 1055.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 59

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Maria_Stuartplein DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren