Marialaan Susteren Nederland in Susteren via Huurflits

Marialaan Susteren NederlandDe indeling van het appartement, gelegen op de 1e verdieping:Woonkamer met open keuken ca. 31 m², ruime slaapkamer (14 m²) en badkamer (7 m²) v.v. inloopdouche, wastafel en mogelijkheid voor plaatsing wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Marialaan Susteren Nederland  te Susteren nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Susteren aan de Marialaan Susteren Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Susteren. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marialaan in Susteren wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marialaan in Susteren – Klik hier

Details van Appartement Marialaan in Susteren

Prijs – 751.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 52

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marialaan Susteren Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren