Mariastraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Mariastraat Maastricht NederlandWoonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche, fonteintje en toilet.Er is een bergkast aanwezig op de gang.Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Fietsenstalling gelegen in de kelder.Vanuit de Mariastraat loopt u zo de Kesselskade op of richting de Grote Straat. In de buurt van gezellige restaurants, cafés en vele winkels.Parkeren kunt u middels een parkeervergunning die u kunt aanvragen bij de gemeente Maastricht. Woonpunt verhuurd verschillende garageboxen en parkeerplaatsen.

Je vind de Appartement aan de Mariastraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Mariastraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Mariastraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Mariastraat in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Mariastraat in Maastricht

Prijs – 688.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Mariastraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren