Marijkelaan Bleiswijk Nederland in Bleiswijk via Huurflits

Marijkelaan Bleiswijk NederlandDe ruime kamer bevindt zich op de zolder van de woning. Het huis zelf wordt gedeeld met 3 andere mensen, aangezien ik (de eigenaar van het huis) een van hen ben.Het ontwerp van dit pand is getekend met een rustieke en natuurlijke benadering.Uitzonderlijk lichte interieurs die de plaats een rustige sfeer geven.

Je vind de Kamer aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland  te Bleiswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Bleiswijk aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Bleiswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Marijkelaan in Bleiswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Marijkelaan in Bleiswijk – Klik hier

Details van Kamer Marijkelaan in Bleiswijk

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren