Marijkelaan Bleiswijk Nederland in Bleiswijk via Huurflits

Marijkelaan Bleiswijk NederlandDe ruime kamer is gelegen op de zolder van de woning. Het huis zelf wordt gedeeld met 3 andere personen, daar ben ik (de eigenaar van het huis) er één van.Het ontwerp van dit pand is getekend met een rustieke en natuurlijke benadering.Uitzonderlijk lichte interieurs die de plek een rustige sfeer geven.Deze woning beschikt over grote raampartijen om de ruimte op te fleuren en je bovendien een geweldig uitzicht te geven, meerdere meubels door het hele huis, een volledig ingerichte keuken voor de fanatieke koks, een tuin om uit te waaien, kortom een uitzonderlijke leefruimte!De buurt is rustig en stil. Het gebied is zeer residentieel, dus de omgeving is perfect voor ontspannende wandelingen.

Je vind de Kamer aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland  te Bleiswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Bleiswijk aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Bleiswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Marijkelaan in Bleiswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Marijkelaan in Bleiswijk – Klik hier

Details van Kamer Marijkelaan in Bleiswijk

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren