Marijkelaan Bleiswijk Nederland in Bleiswijk via Huurflits

Marijkelaan Bleiswijk NederlandDeze woning beschikt over grote ramen om de ruimte op te fleuren en u ook een geweldig uitzicht te geven, meerdere meubels door het hele huis, een volledig ingerichte keuken voor de enthousiaste koks, een tuin om een frisse neus te halen, kortom een uitzonderlijke leefruimte!

Je vind de Kamer aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland  te Bleiswijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Bleiswijk aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Bleiswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Marijkelaan in Bleiswijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Marijkelaan in Bleiswijk – Klik hier

Details van Kamer Marijkelaan in Bleiswijk

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marijkelaan Bleiswijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren