Marina-Park DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Marina-Park DenHelder NederlandKeurig net gemeubileerd appartement van circa 82 m2 op de begane grond in het gewilde Marina-park te huur per half maart 2023.Het appartement wordt volledig gemeubileerd verhuurd, u hoeft alleen uw persoonlijke spullen nog mee te nemen en wonen maar. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, nette douche, apart toilet. Woonkamer met open keuken welke voorzien is van de denkbare apparatuur.

Je vind de Appartement aan de Marina-Park DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Marina-Park DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marina-Park in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marina-Park in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Marina-Park in Den Helder

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 82

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marina-Park DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren