Marina-Park DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Marina-Park DenHelder NederlandDit prachtige appartement is gelegen aan het Marinapark in Den Helder. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 54 m2, is gebouwd in 1980 en heeft een energielabel C. De laatste WOZ-waarde van Marina-Park is nog niet bekend.Marina-Park is gelegen in de wijk Marina. Dit is een kindvriendelijke wijk met relatief veel gezinnen. Verder is het een relatief rustige buurt qua bevolkingsdichtheid.De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Helder, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 40 minuten rijden.Indeling: Woonkamer, Slaapkamer, Badkamer met toilet, Op de zolder een mogelijkheid voor een 2e slaapkamer.De woning wordt gemeubileerd verhuurd!

Je vind de Appartement aan de Marina-Park DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Marina-Park DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Marina-Park in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Marina-Park in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Marina-Park in Den Helder

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marina-Park DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren