Marinestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Marinestraat Rotterdam NederlandKamer te huur in een gedeeld appartementHet interieur van de kamer is helder en vol licht, waardoor de ruimte een verleidelijke energie krijgt.Ook deze kamer heeft een balkon van 3,75 m2.Met je huisgenoten deel je:volledige keuken aanwezig bestaande uit gaskookplaat met WOK-brander, luchtafzuigers, koelkast met aparte vriezerMiele wasdroger, Miele wasmachine, cv-ketel warm/koud waterpannen, potten, borden & bestek en drinkgerei.

Je vind de Kamer aan de Marinestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Marinestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Marinestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Marinestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Marinestraat in Rotterdam

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Marinestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren