Markt Assen Nederland in Assen via Huurflits

Markt Assen NederlandDe kamer beschikt over een ruime woonkamer en een aparte slaapkamer aan de achterzijde. Met uitzicht over de Markt van Assen. Zo zijn alle eetgelegenheden en winkels, op steenworp afstand bereikbaar.De woning wordt gedeeld met in totaal twee andere huisgenoten, met wie je de keuken en de badkamer deelt.

Je vind de Kamer aan de Markt Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Assen aan de Markt Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Markt in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Markt in Assen – Klik hier

Details van Kamer Markt in Assen

Prijs – 409.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Markt Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren